بنا بر تحقیقات انجام شده، رئیس سازمان بهزیستی، شخصا در نامهای به گمرک، تقاضای ترخیص 50 تن پوشاک به عنوان هدیه را امضا کرده، حال آنکه بنا بر اسناد موجود، این محموله طی قرارداد قاچاق کالا با طرفیت «بهزیست بنیاد» از دبی و تایلند وارد کشور شده است.
به گزارش خبرنگار «بازتاب»، ابوالحسن فقیه، در حالی طی نامهای به گمرک، خواستار ترخیص محموله 50 تنی پوشاک به عنوان هدیه از دبی شده است که چند روز پیش از این اقدام، شرکت بهزیست بنیاد، با امضای قراردادی تعهد کرده که در ازای دریافت کیلویی هشت هزار تومان، محموله یادشده را که برای هر کیلوی آن، باید 22 هزار تومان عوارض پرداخت میشد، ترخیص کند.
پس از انتشار خبر قاچاق کالای شرکت بهزیست بنیاد، برخی منابع مدعی شدند بهزیست بنیاد از نظر حقوقی از سازمان بهزیستی جداست، این در حالی است که اعضای هیأت مدیره بهزیست بنیاد توسط رئیس سازمان بهزیستی منصوب میشود و از سوی دیگر قطعا مسئولان وظیفهشناس گمرک به درخواست یک شرکت غیردولتی مجوز ورود بدون تعرفه کالا را صادر نمایند.
در این قرارداد، مجموعا یک میلیارد و یکصد میلیون تومان از حقوق دولت تضییع شد که چهارصد میلیون تومان آن عاید شرکت بهزیست بنیاد و مابقی عاید قاچاقچیان کالا شده است.
این گزارش میافزاید: به رغم گذشت دو هفته از افشای موضوع در رسانههای گروهی، تاکنون مدیران شرکت بهزیست بنیاد و رئیس سازمان بهزیستی، برکنار نشدهاند. این در حالی است که از یک سو برخی منابع خبری مدعی شده بودند ابوالحسن فقیه، رئیس سازمان بهزیستی، مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره شرکت «بهزیست بنیاد» را عزل و به مراجع قانونی معرفی کرده است.
و از سوی دیگر، بنا بر با بخشنامه رئیسجمهور در اسفند سال 84، «صادرات و واردات و خرید و فروش داخلی کالاها توسط دستگاههای مشمول این بخشنامه یا واحدهای تابعه آن نیز باید با رعایت کامل قوانین و مقررات و با پرداخت کامل تعرفهها و حقوق گمرکی صورت گرفته و در صورت احراز تخلف از این مسئله، حتی اگر بدون منفعت شخصی صورت گرفته باشد، بالاترین مسئول سازمانی مطلع که از آن ممانعت نکرده است و عوامل ذیربط، عزل و برای تعقیب قضائی به مراجع ذیصلاح معرفی خواهند شد».