سفارش تبلیغ
صبا ویژن

http://hegrat.ParsiBlog.com
 
قالب وبلاگ
لینک های مفید

نام «محمود کاوه» با حماسه‌های بزرگ و دشمن‌شکنی همراه است. از عبارات مقام معظم رهبری در تجلیل از این سردار شهید است که فرمودند: «حقیقتاً اهل خودسازی بود، هم خودسازی معنوی و اخلاقی و تقوایی و هم خودسازی رزمی...»

سال هزار و سیصد و چهل هجرى شمسى در مشهد مقدس و در یک خانه مذهبى پسرى دیده به دنیا گشود. در کودکى او به همراه پدر در مجالس و محافل مذهبى و نمازهاى جماعت شرکت مى‌کرد. پدر محمود از کسبه متعهد مشهد به شمار مى‌آمد و با روحانیون مبارزى چون آیت‌الله خامنه‌اى (مدظله ‌العالى)، شهید هاشمى‌نژاد و شهید کامیاب در ارتباط بود.

دوران دبستان محمود در چنین شرایطى به اتمام رسید و علاقه شدید پدر به مکتب اسلام باعث شد که محمود به ادامه تحصیل در حوزه علمیه تشویق شود. او همزمان تحصیلات دوره راهنمایى و دبیرستان را نیز ادامه داد.
کاوه درجبهه‌های جنگ‌تحمیلی
افراد ضد انقلاب دستگیر شده مى‌گفتند که فرماندهان ما تأکید کرده‌اند که اگر با نیروهایى مواجه شدید که فرمانده آن‌ها شخصى به نام کاوه بود مقابل آن‌ها نایستید و فرار کنید.

با شروع جریانات انقلاب او به عنوان یک جوان بانشاط و مذهبى در محافل درسى مسجد جوادالائمه (ع) و امام حسن مجتبى (ع)، که در آن زمان کانونى براى تجمع نیروهاى مبارز بود فعالانه شرکت مى‌کرد. در همین جلسات از هدایت و تعالیم حضرت آیت‌الله خامنه‌اى (مدظله ‌العالى) بهره‌هاى فراوانى برد و ره‌ توشه‌هاى این تعالیم را با خود به میان دانش‌‌آموزان منتقل کرد.

او در دبیرستان به عنوان محور مبارزه، به پخش اعلامیه‌هاى حضرت امام خمینى (قدس سره) مى‌پرداخت و در راهپیمائى‌هاى زمان انقلاب شرکت داشت، انقلاب به پیروزى رسید، شهید کاوه جزء اولین عناصر مؤمن و متعهدى بود که به سپاه پاسداران انقلاب اسلامى در شهر مقدس مشهد پیوست. پس از گذراندن یک دوره آموزش شش ماهه چریکى به آموزش نظامى برادران سپاه و بسیج پرداخت. پس از آن براى حفاظت از بیت شریف حضرت امام (قدس سره) در یک مأموریت شش ماهه به تهران عزیمت کرد. او خود همیشه از این دوران کوتاه به شیرینى یاد مى‌کرد او در این مأموریت خاطره ‌انگیز، ره‌ توشه‌هاى فراوانى از سیره عملى امام (ره) ذخیره کرد.

جنگ تحمیلى آغاز شد. کاوه تاب ماندن نداشت. با اصرار زیاد و کسب موافقت حاج سید احمد آقا خمینى (ره) راهى جبهه‌هاى نبرد حق علیه باطل شد، او در اولین مأموریت خود به جبهه شوش رفت و به یارى سردار رشید اسلام شهید چمران شتافت، او به دلیل اولویت آموزش و آماده‌سازى نیروها، به مشهد فرا خوانده شد. به دنبال عملیات سرنوشت‌ساز نیروهاى سپاه در محورهاى مختلف کردستان و همزمان با تشکیل تیپ ویژه شهدا که فرماندهى آن بر عهده شهید ناصر کاظمى بود، شهید کاوه به عنوان فرمانده عملیات این تیپ انتخاب شد. آزادسازى بسیارى از مناطق، آوازه تیپ شهدا را به آنجایى رساند که ضد انقلاب متحیر و مبهوت ماند و به کلى روحیه خود را از دست داد. به طورى که در مقابل یورش رزمندگان اسلام فرار را بر قرار ترجیح مى‌داد. افراد ضد انقلاب دستگیر شده مى‌گفتند که فرماندهان ما تأکید کرده‌اند که اگر با نیروهایى مواجه شدید که فرمانده آن‌ها شخصى به نام کاوه بود مقابل آن‌ها نایستید و فرار کنید.
حاصل‌حضور‌کاوه‌در‌‌جنگ‌تحمیلی‌
آزادسازى سد بوکان و جاده 47 کیلومترى آن، جاده صائین دژ به تکاب، پاک‌سازى منطقه کیلو و اشتوژنگ، آزادسازى محور استراتژیک پیرانشهر به سردشت که به عنوان مرکزیت و نقطه ثقل انقلاب به‌شمار مى‌آمد و منجر به انهدام مرکز رادیویى آن‌ها و فتح ارتفاعات مهم مرزى منطقه آلواتان و آزادسازى زندان «دوله‌تو»‌ و کشتن بیش از 750 نفر از ضد انقلاب شد...

آزادسازى سد بوکان و جاده 47 کیلومترى آن، جاده صائین دژ به تکاب، پاک‌سازى منطقه کیلو و اشتوژنگ، آزادسازى محور استراتژیک پیرانشهر به سردشت که به عنوان مرکزیت و نقطه ثقل انقلاب به‌شمار مى‌آمد و منجر به انهدام مرکز رادیویى آن‌ها و فتح ارتفاعات مهم مرزى منطقه آلواتان و آزادسازى زندان «دوله‌تو»‌ و کشتن بیش از 750 نفر از ضد انقلاب گردید، از جمله نبردهاى تهاجمى بود که توسط شهید کاوه و همرزمانش در تیپ ویژه شهدا طرح‌ریزى و به اجرا گذاشته شد.

شهید کاوه خود را وقف انقلاب کرده بود و خود را فرزند کردستان معرفى مى‌کرد. روح ملکوتى این سردار شجاع اسلام در شهریورماه 1365 در عملیات کربلاى 2 بر بلنداى قله 2519 حاج عمران به سوى معبود شتافت.


[ یکشنبه 86/6/11 ] [ 2:1 عصر ] [ حسین ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
لینک های مفید
امکانات وب


بازدید امروز: 23
بازدید دیروز: 6
کل بازدیدها: 184730